FÓRUM - E-mail
Kezdőlap
Bemutatkozunk
Tanfolyamok
Túráink
Képgaléria
Könyvajánló
Linkek
 

 

 

 

 HÍRLEVÉL
Iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülhetsz aktuális túráinkról!
Név:
E-mail:


Master Scuba Diver - Mester Búvár Tanfolyam

A NAUI Mester búvár program felsőszintű bizonyítványt nyújtó tanfolyam a minél nagyobb lehetőségekre törekvő búvárok számára, akik a biztonságos búvárkodásban való jártasságukat csakúgy, mint az abban lelhető élvezeteket fokozni szeretnék. Ez a 32 órás intenzív program mélységi gyakorlatokat, levegő felhasználást, merülési program tervezését, életmentést és szükséghelyzeti tennivalókat tartalmaz. Az elméleti oktatásban nagy hangsúlyt kap a korszerű búvárkomputerek megismerése és a hozzájuk tartozó programok tanulmányozása. Legalább 8 nyíltvízi merülés szükséges, beleértve olyan tárgyköröket, mint tájolás víz alatt, éjszakai merülés, könnyű mentés, mélységi és szimulált dekompressziós merülés, kutatás és felhozatal. A tanfolyam során a későbbi oktatói tanfolyam teljes elméleti anyaga elhangzik.

Ki válassza a NAUI Mester Könnyűbúvár-programot?

Azok a búvárok, akik a víz alatti tevékenységek körében magasabb szintű képzésre törekednek, akik mélyreható tájékoztatást szeretnének egy új területről vagy környezetről és azok, akik a NAUI vezető testületében szeretnék pályájukat folytatni.

Jelentkezés feltételei:
15. életév, nemzetközi haladó búvárvizsga, 20 merült óra.

Időpontok: folyamatosan, érdeklődj elérhetőségeink bármelyikén!

Vissza

 
Ugrás a lap tetejére...
 
Copyright : 2006 by rubecz.hu. Minden jog fenntartva. Designed by: Colors Computer Kft.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 5.0, vagy ennél magasabb verzió számú böngésző ajánlott, 800x600-as felbontás mellett!