FÓRUM - E-mail
Kezdőlap
Bemutatkozunk
Tanfolyamok
Túráink
Képgaléria
Könyvajánló
Linkek
 

 

 

 

 HÍRLEVÉL
Iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülhetsz aktuális túráinkról!
Név:
E-mail:


Oldal: 1, 2, 3, 4

Nagy búvárkönyv

Több mint 600, a természetben készült fénykép illusztrálja világosan a technikát, a lényeges mozdulatokat és a tenger felszíne alatti világot.

Szakemberek tanácsai a felszerelések kiválasztásához, megvásárlásához és karbantartásához. Különös figyelmet fordítanak a biztonsági kérdésekre, valamint a vízalatti környezet sajátos kockázati tényezőire.


Kőhídi Imre a Kék álmok című könyvében a saját és búvárbarátainak 1970-80-as években megélt, átélt búvárkalandjait foglalja össze. A kötet 1998-ban az Ymre Tsa. Bt. gondozásában jelent meg, sok színes fotóval illusztrálva.

A Sportpropaganda Kiadó 1986-ban jelentette meg Pásztor Ferenc A mélység mámora c. könyvét. A szerző hosszú és sajátos búvármúltra tekintett vissza, és mint a MTV szerkesztője a legkülönfélébb búvárkalandok részese volt. Pásztor Ferenc ebben a könyvben az MTV forgatások és búvárklub túrák adriai, görögországi és egyiptomi búvárkalandjait meséli el.

A Maldív-szigetek víz alatti csodái c. kemény fedelű, szép, igényes, nagyalakú könyv 2000-ben jelent meg az Alexandra kiadó gondozásában. Ez a kötet az első magyar szerzők-pontosabban búvár fotográfusok - által készített fotóalbum, mely egy távoli, színpompás koralltenger víz alatti világába kalauzolja el az olvasót. A kötet fotóit Kovács Pál és dr. Szendrei Gábor készítették. A könyv lapjain megjelennek az Indiai-óceán e területre jellemző nagy és érdekes, jellegzetes víz alatti élőlényei, ugyanakkor az éles szemű búvárfotósok figyelmét nem kerülték el az apróságok sem.

Jack Jackson - Búvár világatlasz

A A Búvár világatlasz a Föld merülési helyszíneinek legteljesebb gyűjteménye. A könyv sorra veszi a búvárokat érintő természeti jelenségeket, bemutatja a különböző merülési technikákat, megismertet a víz alatti fényképezés fortélyaival. Fontos etikai kérdéseket vet fel a cápák és egyéb tengeri fajok etetésével kapcsolatban, valamint merülési tanácsokkal látja el a vizek élővilága iránt érdeklődőket.

Oldal: 1, 2, 3, 4
 
Ugrás a lap tetejére...
 
Copyright : 2006 by rubecz.hu. Minden jog fenntartva. Designed by: Colors Computer Kft.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 5.0, vagy ennél magasabb verzió számú böngésző ajánlott, 800x600-as felbontás mellett!