FÓRUM - E-mail
Kezdőlap
Bemutatkozunk
Tanfolyamok
Túráink
Képgaléria
Könyvajánló
Linkek
 

 

 

 

 HÍRLEVÉL
Iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülhetsz aktuális túráinkról!
Név:
E-mail:


Oldal: 1, 2, 3, 4

A Vörös-tenger legszebb merülőhelyei

A Vörös-tenger sokszínűsége és varázsa évezredek óta változatlanul képes magához vonzani a kultúra, a történelem és nem kevésbé a vizek szerelmeseit. A legendás tenger merülőhelyei a világ első búvárterepei közé sorolhatóak. Az egész évben ragyogó időjárás, a kristálytiszta vizű tenger és a kedvező árak mellett a vörös-tengeri partszakaszok vonzereje mit sem csökkent. Sőt, minden évben újabb és újabb merülőhelyszíneket fedeznek fel, mind az egyre zsúfoltabb északi, mind pedig az érintetlenebb déli partokon.


Jack Jackson
A világ legszebb merülőhelyei

E kötet felejthetetlen búvárélményt nyújt az olvasónak, aki ezúttal maga is átélheti a fehér cápával való találkozás izgalmát, osztozhat a sejtelmes árnyakba burkolózó, korallok mögött megbúbó hajóroncs felfedezésének élményében, vagy belefeledkezhet az ördögrája kiterjesztett úszóinak elbűvölő látványába.

A könnyubúvárok, víz alatti természetjárók és a természeti szépségek iránt érdeklodok számára íródott könyv 300 felvételbol álló, lenyugözo képanyagával 75 elsorangú merülohely életébe nyújt bepillantást, elkalauzolva a vizek szerelmeseit az Atlanti-óceán fagyos északi vizeitol a trópusi Csendes óceánig. A tengeri élovilág és a merülohelyek sajátosságai mellett olvashatunk a szárazföldi látnivalókról is.

Bergauer Humberg
Mi él a Földközi-tengerben?

A Földközi-tengerben egyre több ember veszi szemügyre a formákban és fajokban gazdag víz alatti világot búvárszemüveggel. Ebből a könyvből megtudhatjuk, mi él a Földközi-tengerben - átfogó összeállítást ad a leginkább ismert és legkülönlegesebb fajokból. Információgazdag természetkalauz, amely segítséget nyújt számos faj megismeréséhez és azonosításához.


Rob Leewis, Frans Engelsma
A másik világ-Fényképezőgéppel a víz alatt

A Föld bioszférájának jó része a tenger felszíne alatt rejtőzik, ahol a szennyezettségükről szóló riasztó hírek ellenére még mindig érezhető az emberi tevékenység káros hatása. Bolygónk utolsó érintetlen területe még felfedezésre vár.


Jacques- Yves Cousteau, Frederic Dumas
A csend világa

Sikerkönyvek: Gondolat, Bp. 1963
Tengeralatti kalandjaink első tizennégy esztendeje után a közelmúltban megépítették, felszerelték, és útjára bocsátották a Calypso-t, a legmodernebb francia oceanográfiai kutatóhajót. A csend világa annak a viszontagságokban gazdag időszaknak a naplója, amely a Calypso működését megelőzte.

Oldal: 1, 2, 3, 4
 
Ugrás a lap tetejére...
 
Copyright : 2006 by rubecz.hu. Minden jog fenntartva. Designed by: Colors Computer Kft.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 5.0, vagy ennél magasabb verzió számú böngésző ajánlott, 800x600-as felbontás mellett!