FÓRUM - E-mail
Kezdőlap
Bemutatkozunk
Tanfolyamok
Túráink
Képgaléria
Könyvajánló
Linkek
 

 

 

 

 HÍRLEVÉL
Iratkozz fel hírlevelünkre, így mindig időben értesülhetsz aktuális túráinkról!
Név:
E-mail:


Oldal: 1, 2, 3, 4

Dr. Frank H. Talbot:
A TENGER VILÁGA

A Tenger világa bepillantást nyújt az óceánok, a tengerfenék, az áramlások, az árapály, a tengeri katasztrófák és az elsüllyedt hajóroncsok vizsgálatába. Mesél az óceán rejtélyeiről is: hajók és repülők megmagyarázhatatlan eltűnéséről a tengeren- és a szerencsétlenül járt hajósokat rémisztgető tengeri szörnyek legendáiról.


Mark Carwrdine
BÁLNÁK ÉS DELFINEK

A könyv sok természettudományos ismeretet tartalmaz, de ezek más könyvekben részletesebben fellelhetők, e mű elsődleges célja az, hogy segítséget nyújtson az állatok felismeréséhez.
A térbeli ábrázolások úgy születtek, hogy az állatok legfontosabb sajátosságait hangsúlyozva biztosítják felismerésüket és elképzelhetővé tegyék mozgásukat. Az elterjedési térképek, fark, mell és hátúszó és egyéb gazdag illusztrációk könnyítik a cetek meghatározását.


Gaetano Cafiero és Maddalena Jahoda
BÁLNÁK ÉS DELFINEK

A cetek és delfinek a Cetacea néven ismert állatrendbe tartoznak, amely magában foglalja bolygónk legnagyobb és legintelligensebb állatainak jórészét. Bill Curtsinger és Flipp Nickin világhírű fotósok színes fényképeit Gaetano Cafiero búvár, és Maddalena Jahoda természettudós lenyűgöző szövege kíséri. A Bálnák és delfinek című mű e magasztos állatok történetét mondja el, és végigkíséri az emberiséggel való együttélésük történelmének rögös útját.


Ivana Ostoic
BÚVÁRKODJON HORVÁTORSZÁGBAN

Már jó ideje felmerült az igény egy olyan könyv iránt, mely útmutatóként szolgál Horvátország búvár látványosságaihoz, bemutatja a merülőhelyeket, tájékoztatást ad arról, hogyan jussunk el ezekre a helyekre, kihez forduljunk,

hogyan merüljünk, mindezzel lehetővé téve a szórakoztató és biztonságos búvárkodást. Bátran kijelenthetjük, hogy kiváló búvároktatónk -Ivana Ostoic, a búvárkodás szerelmesének -könyve tökéletesen kielégíti ezeket az igényeket. A szerző törekvése, hogy egyszerűen és érthetően mutassa be az Adria összes merülőhelyét, ezen felül részletes adatokat szolgáljon az ismertebb, jelentősebb merülőhelyekről.

Dr. Fritz Terofal
TENGERI HALAK AZ EURÓPAI VIZEKBEN

Az európai tengeri halakat bemutató kötet a sorozat Az európai édesvizek halai című részével alkot egészet. Azok a tengeri halak, amelyeket legalábbis alkalmanként megtalálhatunk az édesvizekben, az édesvízi halakat bemutató kötetben keresendők. A szerző, valamint a Zoologische Staatssammlung München szakmai segítségével készítette el Fritz Wendler a 200 illusztrációt. A fajok kiválasztása nagyobb probléma volt ebben a könyvben, mint az édesvízi halak esetében, ahol csaknem valamennyi, Európában előforduló nemzetséget sikerült bemutatni.


Oldal: 1, 2, 3, 4
 
Ugrás a lap tetejére...
 
Copyright : 2006 by rubecz.hu. Minden jog fenntartva. Designed by: Colors Computer Kft.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 5.0, vagy ennél magasabb verzió számú böngésző ajánlott, 800x600-as felbontás mellett!